Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Nieuws

Tino Martin maakt line up Nacht van Oranje compleet

06 April 2023

Met de laatste toevoegingen Tino Martin en GENTS aan de line-up van de Nacht van Oranje, is het programma nu compleet. De presentatie wordt verzorgd door presentatrice Emilie Sleven. De 28e editie van het gezelligste Hollandse muziekfeest vindt plaats op 26 april in de nieuwe zaal van Rotterdam Ahoy: RTM Stage.

Tino Martin
Naast dat Tino Martin later dit jaar met zijn eigen show in Rotterdam Ahoy staat zal de Hagenees nu voor de tweede keer de bühne van de Nacht van Oranje betreden. Bekend van onder andere zijn liedjes 'Zij Weet Het”, "Doe Wat Je Wil” en "Later Als Ik Groter Ben”, zal hij zijn grootste hits ten gehore brengen tijdens de Nacht van Oranje.

GENTS ook van de partij
Voor de achtste keer treedt GENTS op bij de Nacht van Oranje. Het 'medleytrio' bestaat uit Danny Nicolay, Danny Froger en Wesley Klein. Met zijn drieën trakteren zij het oranjepubliek op een mix van de bekendste Nederlandstalige muziek.

Line-up compleet
Met deze laatste toevoegingen is de line-up van de Nacht van Oranje nu compleet. Deze dertien artiesten zullen bij de 28e editie het podium betreden: Mart Hoogkamer, Wolter Kroes, Tino Martin, Lee Towers, Marianne Weber, René Schuurmans, John West, René Karst, Gents, Wilbert Pigmans, Ammar en Jan Biggel. De grootste hits zullen op deze avond voorbijkomen waarbij bezoekers mee kunnen zingen met songteksten op de schermen. De avond wordt gepresenteerd door Radio DJ en presentatrice Emilie Sleven.

Over Nacht van Oranje
De Nacht van Oranje is al sinds jaar en dag het gezelligste Hollandse muziekfeest  Een avond in het teken van feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse artiesten. In totaal treden er 13 artiesten op. Tickets voor de Nacht van Oranje zijn vanaf €25,95 verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.