Confetti

Bezoekersinfo

Traditioneel op de avond voor Koningsdag vindt in Rotterdam Ahoy het grootste Hollandse Muziekfeest plaats: de Nacht van Oranje. Dat betekent feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse top-artiesten, de medleyblokken en afsluiter Lee Towers. Alle songteksten verschijnen op lichtkranten boven het podium, dus trek je oranjepak aan en doe mee.

Voor 26 april 2018  staan op het programma: André Hazes, Wolter Kroes, Rob de Nijs, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, John West, Corry Konings, Dennie Christian, Lawineboys, GENTS, René Schuurmans, Lee Towers en special guest...


360 graden feest
Voor de tweede keer op rij is het podium van de Nacht van Oranje midden in de Ahoy Arena. Dat betekent dat het niet meer uitmaakt waar je zit of staat - je kan overal volop meegenieten van de artiesten die het middelpunt van de avond zijn; zie ook de video. Voor 2018 wordt het podium iets


Minimumleeftijd
Er geldt een mimimumleeftijd van 18 jaar om toegang te krijgen tot het evenement. Er kan gevraagd worden om je legitimatie door medewerkers van Ahoy of de door Ahoy ingehuurde beveiliging in geval van twijfel over ingeschatte leeftijd. Aan personen onder de 18 jaar kan geen toegang worden verleend tot het evenement; ook niet onder begeleiding van een volwassenen. Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

 

Aanvangs- en eindtijd
Ahoy en haar Vrienden van Amstel LIVE! Café en selfservice-restaurant RiVers in Ahoy heten u op 26 april graag al vanaf 16.30 uur van harte welkom. Om 18.30 uur gaat de zaal open. Vanaf 19.45 uur gaat de show écht van start tot circa 00.10 uur. 

 

Eten & drinken
In Restaurant RiVers in Ahoy Plaza, naast de Ahoy Arena, kun je terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk. Openingstijden: 16.30 uur - 20.00 uur. 
Tijdens het concert kan je bij een van onze vele drankbuffetten in de Ahoy Arena terecht; ook voor diverse lekkere snacks.

Tassen
Let op, in verband met veiligheid zal er extra gelet worden op tassen. Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden aan deze niet mee te brengen. Voor tassen en andere spullen kan gebruik gemaakt worden van de garderobe of kan tegen tegen betaling van € 2,- een kluisje genomen worden.

 

  • Klik hier voor informatie over de kaartverkoop
  • Klik hier voor informatie over parkeren, taxi's en openbaar vervoer.
  • Klik hier voor de routebeschrijving naar Ahoy.
  • Klik hier voor alle huisregels die gelden in Ahoy.
     

Ontvang als eerste informatie over het laatste nieuws! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

Meer weten over de geschiedenis van Koningsdag? Van Prinsessedag tot Koningsdag.
Meer informatie ook op Wikipedia.

 

Adresgegevens:
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA ROTTERDAM