Confetti

Bezoekersinfo

Traditioneel op de avond voor Koningsdag vindt in Rotterdam Ahoy het grootste Hollandse Muziekfeest plaats: de Nacht van Oranje. Dat betekent feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse top-artiesten, de medleyblokken en afsluiter Lee Towers. Alle songteksten verschijnen op lichtkranten boven het podium, dus trek je oranjepak aan en doe mee.

Voor 26 april 2017  stonden op het programma: André HazesFrans BauerWolter KroesXander de BuisonjéJannesGebroeders KoHet FeestteamSnollebollekesRené SchuurmansJohn West, Lange FransStef Ekkel, Rene KarstAlex, afsluiter Lee Towers en special guests: Vengaboys.


360 graden feest
Voor de tweede keer op rij is het podium van de Nacht van Oranje midden in de Ahoy Arena. Dat betekent dat het niet meer uitmaakt waar je zit of staat - je kan overal volop meegenieten van de artiesten die het middelpunt van de avond zijn; zie ook de video.


Minimumleeftijd
Er geldt een mimimumleeftijd van 18 jaar om toegang te krijgen tot het evenement. U kunt gevraagd worden om legitimatie door medewerkers van Ahoy of de door Ahoy ingehuurde beveiliging in geval van twijfel over ingeschatte leeftijd. 

 

Aanvangs- en eindtijd
Om 18.30 uur gaat de zaal open. Vanaf 19.45 uur gaat de show écht van start tot circa 00.10 uur. 

 

Eten & drinken
In Restaurant RiVers in Ahoy Plaza, naast de Ahoy Arena, kun je terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk. Openingstijden: 16.30 uur - 20.00 uur. 
Tijdens het concert kunt u bij een van onze vele drankbuffetten in de Ahoy Arena terecht; ook voor diverse lekkere snacks.

Tassen
Let op, voor uw en onze veiligheid zal er deze editie extra gelet worden op tassen. Tassen zijn toegestaan maar kunnen worden gecontroleerd. Kom op tijd dus. Voor tassen en andere spullen kan overigens gebruik gemaakt worden van de garderobe of kunt u tegen betaling van € 2,- een kluisje nemen.

 

  • Klik hier voor informatie over de kaartverkoop
  • Klik hier voor informatie over parkeren, taxi's en openbaar vervoer.
  • Klik hier voor de routebeschrijving naar Ahoy.
  • Klik hier voor alle huisregels die gelden in Ahoy.

 

Ontvang als eerste informatie over het laatste nieuws! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

Meer weten over de geschiedenis van Koningsdag? Van Prinsessedag tot Koningsdag.
Meer informatie ook op Wikipedia.

 

Adresgegevens:
Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM