Bereikbaarheid

 PARKEREN
Komt u met eigen vervoer, dan kunt u parkeren op ons parkeerterrein voor € 13,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart  à € 17,50 te bestellen. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien.


OPENBAAR VERVOER
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koop je eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. Je kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart en de dienstregeling. Ook de NS heeft op Koningsnacht een aangepaste dienstregeling, kijk op www.ns.nl.


TAXI
Rotterdam Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na de Nacht van Oranje voldoende taxi's staan om u weer veilig naar huis te brengen. Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. U herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.