Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Bereikbaarheid

 Rotterdam Ahoy is eenvoudig te bereiken met alle vervoersmiddelen! Of je nu met de auto, fiets, bus, trein of metro komt, Rotterdam Ahoy is altijd goed bereikbaar. Rotterdam Ahoy ligt namelijk dichtbij verschillende uitwegen van de snelweg en het openbaar vervoer. Bereid je goed voor op jouw bezoek aan de Nacht van Oranje en plan alvast je reis.

Navigatie-adres: Ahoyweg 10, Rotterdam

 

Plan je route
 

Met de auto / parkeren

Kom je met eigen vervoer, dan kun je parkeren op ons parkeerterrein voor € 19,00 per auto. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Je kunt tot twee uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie kopen. Geen parkeergarantie gekocht? Je kunt nog steeds bij Ahoy parkeren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wees er van bewust dat zonder parkeergarantie de kans bestaat dat er geen parkeerplekken vrij zijn.

Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kun je de actuele verkeersinformatie vinden.

Bestel parkeertickets 

 

Openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Check vooraf hoe de dienstregeling van het ov is. De NS heeft vaak op Koningsnacht een aangepaste dienstregeling, kijk op www.ns.nl


Taxi

Rotterdam Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na de Nacht van Oranje voldoende taxi's staan om je weer veilig naar huis te brengen. Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan ben je verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. Je herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.

 

Met de fiets

Woon je in Rotterdam? Kom met de fiets! Gezond, gemakkelijk en duurzaam. Kom je met het OV? Neem een OV fiets vanuit Rotterdam CS. Op een deelfiets of deelscooter naar je event? No problem. Check rotterdam.nl/deelvervoer!
Parkeren van je fiets of scooter kun je in de (onbewaakte) fietsenstalling aan de voorzijde van Ahoy.