Rotterdam Ahoy

Bereikbaarheid

 PARKEREN
Komt u met eigen vervoer, dan kunt u parkeren op ons parkeerterrein voor € 13,00 per auto. Parkeren van touringcars kan op P6 en kost € 45,00, deze parkeerkaarten zijn alleen op locatie verkrijgbaar. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart  à € 17,50 te bestellen. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien.


OPENBAAR VERVOER
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koop je eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. Je kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart en de dienstregeling. Ook de NS heeft op Koningsnacht een aangepaste dienstregeling, kijk op www.ns.nl.

 

Tijden laatste metro’s vanaf Zuidplein op 13 juni 2020

  • Spijkenisse/De Akkers: 00.32 uur
  • Rotterdam/Centraal station: 00.27 uur
  • Rotterdam/Slinge: 01:10 uur
  • Leidschenveen: 00.05 uur

 

TAXI
Rotterdam Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na de Nacht van Oranje voldoende taxi's staan om u weer veilig naar huis te brengen. Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. U herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.