Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Nieuws

Wolter Kroes, Het Feestteam en Rene Schuurmans ook van de partij op Nacht van Oranje

28 Februari 2023

Op 26 april 2023 is het weer tijd voor Nacht van Oranje. Aan de line-up van de 28e editie van dit Hollandse muziekfeest zijn nu ook Wolter Kroes, Het Feestteam en René Schuurmans toegevoegd. Het publiek kan weer uit volle borst meezingen met de bekende hits van deze artiesten in RTM Stage.

Wolter Kroes

Een van Nederlands meest bekende en populairste feestartiesten staat komende Nacht van Oranje op het podium in Ahoy. Wolter Kroes is vooral bekend van zijn hits 'Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en voetbalklassieker 'Viva Hollandia’ waarmee hij in 2008 de nummer één-positie van de Top 40 behaalde. Het is geen verrassing dat Wolter ook dit jaar aanwezig is, hij is eveneens een vaste gast wie al twintig keer de stage heeft veroverd. 

Het Feestteam
Al meerdere jaren werden zij onderscheiden met de award 'De beste feestact van Nederland’, waarmee zij hun slogan 'Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest’ waarmaken. Vanaf het moment dat het Feestteam het podium opkomen gaat iedereen volledig los, aangestoken door het Feestteamvirus. Zij gaan van 0 tot FEEST in 10 seconden! 

René Schuurmans
De Brabantse volkszanger weet ieder jaar weer de duizenden Oranjeliefhebbers uit hun bol te laten gaan. Met 'Laat De Zon In Je Hart’ en 'Hela Ho’ weet René Schuurmans precies hoe hij een feestje moet bouwen. Hij heeft een aanstekelijke mix tussen levenslied en party hit gevonden. 

De line-up van Nacht van Oranje kent daarnaast de eerder aangekondigde Mart Hoogkamer, Jan Biggel, John West en Ammar. Meer namen volgen binnenkort.