Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Nieuws

Marianne Weber, René Karst en Wilbert Pigmans toegevoegd aan line-up Nacht van Oranje

10 Maart 2023

De line-up van de Nacht van Oranje is bijna compleet. Met toevoegingen Marianne Weber, René Karst en Wilbert Pigmans begint het programma vorm te krijgen. Op 26 april 2023 is de Nacht van Oranje weer terug in Rotterdam Ahoy met als vanouds de songteksten op de schermen zodat het publiek alles mee kan zingen. Het belooft een groot oranjefestijn te worden.

Marianne Weber
In 1994 stond ze voor het eerst op het podium bij de Nacht van Oranje met haar vertolking van 'Schrijf Me Nooit Geen Mooie Brieven Meer’, in 2008 gaf ze met Frans Bauer een reeks concerten in Rotterdam Ahoy. Op 26 april staat de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied voor de negende keer bij 'De Nacht’ en zal ze haar bekendste nummers ten gehore brengen in RTM Stage.

René Karst
Ook René Karst is een toevoeging aan de line-up. Met zijn feesthits Liever Te Dik in De Kist en Atje Voor De Sfeer zal hij het feest op gang brengen in Rotterdam Ahoy. Het is niet de eerste keer dat René Karst van de partij is, hij staat voor de tweede keer op de bühne bij de Nacht van Oranje.

Wilbert Pigmans
Wilbert Pigmans, bekend van de hit 'de Toreador’, is dit jaar van de partij. Voor het eerst zal hij bij de Nacht van Oranje optreden en naast 'De Toreador’ ook actuele hits en medleys ten gehore brengen in RTM Stage.

Tickets verkrijgbaar
In totaal worden er 13 vaderlandse acts verwacht tijdens de Nacht van Oranje. Tickets voor de 28e editie van de Nacht van Oranje zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.