Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Nieuws

John West en Ammar toegevoegd aan line-up Nacht van Oranje

25 Januari 2023

Op de avond voor Koningsdag, 26 april, is Rotterdam Ahoy het decor van een van de meest feestelijke avonden van het jaar. De Nacht van Oranje heeft naast de eerder aangekondigde Mart Hoogkamer en Jan Biggel nu ook John West en Ammar toegevoegd aan de line-up. Het Hollandse Muziekfeest vindt plaats in de gloednieuwe zaal RTM Stage.

John West is een van de toevoegingen aan de line-up. Geen onbekende van het meezingfeest, want hij zal voor de vierde keer zijn hits ten gehore brengen tijdens de Nacht van Oranje. Met name bekend van 'Lekkerding’, 'Jouw Blik’ en 'Blijf Bij Mij’ is deze gangmaker pur sang ook weer van de partij!

Ammar zal voor de eerste keer het podium van de Nacht van Oranje betreden. Met zijn debuutsingle 'Terug Naar Vroeger’ in 2022, kwam de jongensdroom uit voor de volkszanger. Sindsdien kwamen er nog een aantal singles uit zoals 'De Laatste’ met Snelle, 'Turk Uit De Kroeg’ en vorige week nog 'Geef Toch Mijn Leven Terug Aan Mij.’

Het belooft een groot oranjefestijn te worden in RTM Stage. Tijdens de 28e editie van de Nacht van Oranje op 26 april treden de volgende artiesten op: Mart Hoogkamer, Jan Biggel, John West en Ammar. In totaal worden er weer zo’n 13 vaderlandse acts verwacht. Als vanouds kunnen bezoekers aan de hand van songteksten op schermen weer meezingen met alle nummers die voorbijkomen.  Tickets voor de 28e editie van de Nacht van Oranje zijn vanaf € 25,95 verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.