Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Nieuws

Feesten als vanouds met Pater Moeskroen

27 Februari 2019

FEESTEN ALS VANOUDS MET PATER MOESKROEN BIJ DE NACHT VAN ORANJE
Ook Gebroeders Ko, De Alpenzusjes, John West en Alex toegevoegd aan line-up in Ahoy


Het is altijd feest op 26 april in Rotterdam Ahoy en dit jaar is het partygehalte tijdens de Nacht van Oranje misschien wel groter dan ooit. Stonden acts als Snollebollekes en Het Feestteam al in de line-up, op het ronde podium in het midden van de Ahoy Arena verschijnen dit jaar ook gangmakers als Gebroeders Ko, De Alpenzusjes, Alex en John West. Bovenal gaat ook Pater Moeskroen zijn debuut maken. De feestband die furore maakte in de jaren '90 is helemaal "terug van nooit weggeweest" en zal het massaal oranje uitgedoste publiek op 'koningsavond' moeiteloos meekrijgen in een polonnaise.


De optredende artiesten op vrijdag 26 april in Rotterdam Ahoy zijn: Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam, Lee Towers, Django Wagner, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, GENTS (Danny Froger, Danny Nicolay, Yves Berendse), Pater Moeskroen, Gebroeders Ko, De Alpenzusjes, John West en Alex. Traditiegetrouw wordt nog een niet-Nederlandstalige special guest toegevoegd. Presentatie is in handen van Niels Houtpen.


'Wie is er bang...'
Pater Moeskroen stond aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien' en 'Hela Hola (Tut Hola)'. Aanstekelijke folk, knallend feestnummers en meeslepende balades; de band is altijd blijven optreden en maakt muziek voor feestzaal en theater. Momenteel staat Pater Moeskroen weer in de volle belangstelling met o.a. de onlangs verschenen verse versie van 'Roodkapje'. Het levert de band vele optredens op; o.a. tijdens het aanstaande carnaval, waar ze ook andere Nacht van Oranje-artiesten tegen het lijf kunnen lopen.


Want wat te denken van Alex met 'Een Bossie Rode Rozen' en de Gebroeders Ko met hun enorme feestrepertoire (o.a. 'Toeter Op Mijn Waterscooter', 'Helikopter' en 'Schatje Mag Ik Je Foto'). De debuterende De Alpenzusjes, die in de nieuwe bezetting sinds 2011, weer menig après ski opvrolijken met hits als 'Naar Voren, Naar Achteren', 'Hutje Op De Hei' en 'Kontebonke' zijn ook van de partij, net als de Haagse 'Koning van de Gipsy Disco' en gangmaker pur sang John West, o.a. bekend van 'Lekkerding'.


Ticketverkoop in volle gang
Op 26 april 2019 staat de 27e editie op de agenda en het belooft met meer dan 12.000 tickets opnieuw een bomvol oranjefestijn te worden. Tickets zijn te koop via Ticketmaster en kosten € 23,- voor de 1e ring en € 29,- voor de arenavloer; prijzen zijn inclusief 3 euro servicekosten. Er geldt een minimale toegangsleeftijd van 18 jaar.

 

www.nachtvanoranje.nl