Rotterdam Ahoy

Nieuws

De eerste namen zijn bevestigd voor 2023!

07 Juli 2022

De eerste namen voor de line-up van de Nacht van Oranje 2023 zijn bevestigd. Nederlandse volkszangers Mart Hoogkamer en Jan Biggel staan op de bühne van Rotterdam Ahoy, waar uiteindelijk weer zo’n 15 vaderlandse topacts verwacht worden. Zoals vanouds vind het Hollandse muziekfeest plaats op 26 april, de avond voor Koningsdag, in Rotterdam Ahoy. 

Mart Hoogkamer
Nederlandse zanger en ras-entertainer Mart Hoogkamer domineerde de afgelopen periode alle media en hitlijsten en verbreekt records met de nummer 1 hit 'Ik ga zwemmen’. Mart is geen onbekende in Rotterdam Ahoy, want afgelopen april verkocht hij nog twee shows uit in RTM Stage.

Jan Biggel
Volkszanger Jan Biggel afkomstig uit het Brabantse Liempde, zorgt met zijn optredens direct voor een feeststemming. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met 'Fleske d’rin Fleske d’r uit’ en natuurlijk 'Ons Moeder Zeej Nog’. Uiteraard zullen deze hits voorbijkomen tijdens de Nacht van Oranje. 

De komende tijd worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd. Tickets voor de 28e editie van de Nacht van Oranje zijn vanaf vrijdag 8 juli 11.00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. 
​​​​​​​