Het gezelligste Hollandse muziekfeest

Nieuws

Feestalarm: 5 nieuwe namen toegevoegd aan EK Line Up

28 Februari 2020

Feest alarm ??! Aan de speciale 'EK Line Up' voor de 28e editie van de Nacht van Oranje op zaterdag 13 juni in Rotterdam Ahoy zijn de volgende artiesten toegevoegd: De Alpenzusjes Tirol, Gebroeders Ko, Lawineboys, Alex en René Schuurmans. Dat belooft op de vooravond van het EK een fantastische Oranje Party te worden.

 

De Alpen Zusjes waren in 2019 nog debutant op de Nacht van Oranje. Hun aanstekelijke feestmuziek met hits als 'Een Hutje Op de Hei', 'Naar voren, Naar Achter' maakt dat ze dit jaar opnieuw van de partij zijn. Net als de 2018 debutanten 'Lawine Boys', die inmiddels een lange rij krakers op hun naam hebben staan als 'Joost', 'Als We Gaan' en 'Sex Met Die Kale'. Het derde duo dat aan de EK Line Up toegevoegd werd zijn zeer bekend bij de Nacht van Oranje bezoekers: de Gebroeders Ko. De broers Ton en Gerard Koopmans zijn kind aan huis en zullen ongetwijfeld weer enthousiaste reacties ontvangen op de vraag 'Schatje, Mag Ik Je Foto?' en hun vele andere hits.

René Schuurmans viert in 2020 een jubileum bij de Nacht van Oranje. De sympathieke Brabantse volkszanger, bekend van o.a. 'Hela Ho' en 'Laat De Zon In Je Hart' is voor de tiende keer van de partij. Voor Alex wordt het zijn elfde keer Nacht van Oranje. Hij was er voor het eerst in 2002. Uiteraard komt 'Een Bossie Rooie Rozen' voorbij, maar ook het 'Festival Van Liefde' of zijn party medleys doen het altijd goed bij het feestpubliek. 


Eerder werden al aangekondigd: Snollebollekes, Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit en Lee Towers. Meer namen volgen later. Bij zijn, meemaken, mee feesten! Check alle ticketinfo: www.nachtvanoranje.nl/tickets