Rotterdam Ahoy

Nieuws

28e editie Nacht van Oranje verplaatst naar 26 april 2022

26 April 2021

De speciale EK editie van het grootse Hollandse muziekfeest kan helaas geen doorgang vinden op 12 juni 2021. De aanhoudende onzekerheid heeft de organisatie doen besluiten om de 28e editie van de Nacht van Oranje met een jaar uit te stellen. Het evenement keert in 2022 als vanouds terug op de vooravond van Koningsdag: op dinsdag 26 april in Rotterdam Ahoy.

Hoewel het openingsplan van de overheid vanaf medio juni enigszins perspectief biedt voor de evenementenbranche, is er duidelijk geworden dat een volwaardige EK editie van de Nacht van Oranje met 14.000 bezoekers, op 12 juni niet mogelijk is. Dit heeft tot de moeilijke beslissing geleid om het evenement met een jaar uit te stellen. De 28e editie van de Nacht van Oranje verschuift weer naar de vooravond van Koningsdag: 26 april 2022.

De Nacht van Oranje keert terug in 2022
Desalniettemin, kijken Rotterdam Ahoy en producent Rocket uit naar de terugkeer van het Oranjefeest in de Ahoy Arena. Robin Koedood, Event Manager Rotterdam Ahoy: "We kijken er naar uit om weer een volwaardige editie van de Nacht van Oranje te organiseren. We missen het evenement en de bezoekers. Volgend jaar ziet de wereld er anders uit en daarom kijken we vol goede moed vooruit. In 2022 zijn we er weer en gaan we er een groot feest van maken.”

Tickets blijven geldig
Reguliere kaarten voor de 28e editie blijven gewoon geldig en hier hoef je als kaartkoper niks voor te doen. Men kan de tickets bewaren of later terugvinden in hun Ticketmaster-account. Kaarten voor de Nacht van Oranje 2022 zijn nu verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.