zaterdag 13 juni 2020 Rotterdam Ahoy

Nieuws

2 UNLIMITED SPECIAL GUEST BIJ DE NACHT VAN ORANJE IN AHOY

16 Maart 2018

2 UNLIMITED SPECIAL GUEST BIJ DE NACHT VAN ORANJE IN AHOY
Succesvolste Nederlandse band allertijden completeert Hollands muziekfeest


Met meer dan 20 miljoen verkochte platen, een nummer 1-notering in 35 landen, vele gouden en platina awards en een reeks van maar liefst 16 hits wereldwijd goud, is 2 Unlimited het meest succesvolle Nederlandse exportproduct van de jaren 90. Op 26 april, op de vooravond van Koningsdag, staat het pop/dance-duo in Rotterdam Ahoy voor een optreden als special guest bij de 26e editie van de Nacht van Oranje.


De line-up van de 26e Nacht van Oranje: André Hazes, Wolter Kroes, Rob de Nijs, Snollebollekes, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Dennie Christian, René Schuurmans, Corry Konings, Lawineboys, John West, GENTS, special guest 2 Unlimited en traditionele afsluiter Lee Towers. Presentatie is in handen van Niels Houtepen.


No limits
Met 2 Unlimited als kers op de taart is de line-up van de 26e editie van de Nacht van Oranje compleet. Waar het evenement bekend staat om de programmering van louter Nederlandstalige hits en partynummers, wordt elk jaar - naast Lee Towers - ook één Engelstalige act als special guest aan het affiche toegevoegd om het feest nog grootser te maken. Met 2 Unlimited zit dat in navolging van de Vengaboys vorig jaar gebeiteld. Rotterdam Ahoy zal ongetwijfeld uit z’n dak op hits als 'No Limit’, 'Twilight Zone’ en 'Get ready for this’.


Run op kaarten
Het podium van de Nacht van Oranje staat in het midden van de Ahoy Arena, waardoor er een capaciteit is van circa 12.000 tickets. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en loopt voor op voorgaande jaren. Verwachting is dat het evenement opnieuw zal uitverkopen. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster: kaarten voor de eerste 1e ring van de tribune kosten € 23,- inclusief drie euro servicekosten en voor de vloer zijn kaarten beschikbaar à € 29,- (incl. drie euro servicekosten). Voor de 2e ring zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via Groupon.