Rotterdam Ahoy

Routebeschrijving

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA ROTTERDAM

Rotterdam Ahoy is eenvoudig te bereiken via de Ring rond Rotterdam. Let op i.g.v. verouderde navigatie: de verkeersituatie is hier vorig jaar gewijzigd, volg de borden goed! 


Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Je volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neem je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg daarna de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Je volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neem je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg ook daarna de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg ook daarna de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam en rijdt A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Volg ook daarna de borden met de aanduiding: Ahoy.