Artiesten

De line-up voor de Nacht van Oranje 2019 zal zoals vanouds bestaan uit circa 15 vaderlandse acts, waaronder nog een special guest, die als enige naast traditionele afsluiter Lee Towers Engelstalig zal zingen. Voor de rest is het Hollands dat de klok slaat. En feest! Niels Houtepen is de presentator.

 

2 Unlimited

Play
Play

Met 20 miljoen albums wereldwijd en goud en platina-awards in talloze landen over de hele wereld is 2 Unlimited Nederlands grootste 'muziekexportproduct' uit de jaren 90. 'No Limit', oorspronkelijk uit 1993, is de ultieme hit van het pop/dance-duo en reikte tot  nr. 1 in maar liefst 35 landen. Het pakte ook een ongelooflijke reeks Gold- en Platinum-awards met een wereldwijde verkoop van meer dan 2,5 miljoen exemplaren. Omdat de band weer op tournee is, lijkt 2 Unlimited opnieuw te worden herboren en ontdekt door de "nieuwe" DJ-generatie. 

2 UNLIMITED veroverde de wereld in de jaren 90 en scoorde een reeks van 16 hits op een rij!!! Met als voorbeeld No Limit, Twilight Zone, Jump For Joy, Maximum Overdrive en Get Ready For This. Veel van deze hits herleefden in films en tv-series zoals Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn nog steeds enorme NBA en NFL superbowl sporthymnes om er maar een paar te noemen. Onlangs ook gebruikt in mega-games Just Dance 3 & 4, Singstar, Mc Donalds speelgoed en commercials voor Toyota, Hyundai en Heineken.

qua verkoop het meest succesvolle exportproduct uit de jaren 90, ze hebben 3 wereldmuziek gewonnen als 'Best verkopende artiest van het jaar!'.