Rotterdam Ahoy

Ambassadeur

*WORD NACHT VAN ORANJE AMBASSADEUR*

Nacht van Oranje - op zaterdag 13 juni, daar moet je bij zijn! Dit jaar is er voor oranjefans op de arenavloer iets nieuws - jij kunt je nu aanmelden als AMBASSADEUR voor Nacht van Oranje! Als ambassadeur kun je te gekke beloningen verdienen door zoveel mogelijk vrienden mee te nemen naar Nacht van Oranje 2020. Dat wil je!

 

Wat kun je verdienen?

 • Gratis tickets
 • Backstage tour
 • Meet & Greets
 • Skybox met bar en hostess voor jou en je vrienden
 • Hotelovernachting
 • En nog veeeel meer!

 

Nieuwsgierig? MELD JE SNEL AAN: http://bit.ly/2GDVx1G

 

Hoe werkt het?

Heel simpel: je verdient punten voor elk ticket dat je aan je vrienden verkoopt. Deze punten kun je inwisselen in de beloningsshop in jouw ambassadeurs dashboard. Hoe meer punten, hoe meer beloningen je kunt claimen voor jou en je vrienden. En om het net even makkelijker voor je te maken, krijgen jouw vrienden ook een klein voordeel op de tickets die ze via jou kopen.

 

De Community Manager is gedurende de hele campagne beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden, je te adviseren over hoe je zoveel mogelijk kunt verkopen en belangrijke updates te delen! 

 

Hoe verkoop ik tickets?

 1. Maak een ambassadeurs account
 2. Log in en klik op 'start verkopen’
 3. Kies het ticket type en aantal dat je wilt verkopen aan jouw vriend
 4. Vul de naam, het e-mailadres en telefoonnummer van je vriend in en stuur ze automatisch een uitnodiging om een ticket van je te kopen
 5. Zodra de aankoop is voltooid, zie je de punten verschijnen in je dashboard
 6. Claim jouw beloningen!

 

MELD JE AAN:  http://bit.ly/2GDVx1G